Referenser

Referenser

 

"Vi behövde hjälp med planering av vår begränsade radhusträdgård och kontaktade Lena Afzelius på Harmoniska Hem & Trädgårdar.

Vi önskade oss en modern, funktionell och lättskött utemiljö samtidigt som vi ville bevara en del av befintlig växtlighet och blommande inslag.

En trädgård som ger möjligheter till samvaro dag som kväll, i sol och skugga samt inte minst återhämtning och vila. Lena fångade oss och våra behov på ett helt unikt sätt genom sin väl genomtänkta och omsorgsfulla förstudie, planering och design av vår trädgård. Det fantastiska resultatet bottnar i ett nära samarbete från start där Lena lade stor tyngdpunkt på att ta reda på vilka vi är, hur vi lever och vad som är viktigt för oss. Lenas kreativa och inspirerande design överträffade våra förhoppningar på alla plan och hon har påvisat alla möjligheter som finns på en förhållandevis liten yta."

 

Gunnel Collin och Dan Andersson

Dammvägen 44, Huddinge

 

Trädgård & uteplats

 

 

" Från ordinär uteplats till ombonad radhusträdgård. Så känns det efter att Lena snabbt och med enkla och billiga medel tog sig an vår uteplats under sommaren 2013. Hon lyssnade på min önskemål, tog egna initiativ och tänkte även på detaljerna. Som att flytta rosen när

hon planterade smultron och jordgubbar så att inte sonen skulle riva sig när han plockade bär.

Det där lilla extra. Jag kan verkligen rekommendera Lena, hon är snabb, proffsig, prisvärd och omtänksam."

 

Jeanette med familj

 

Planering & Arrangemang

 

 

" Jag arbetade med Lena när hon var konferensansvarig på FS Sergel. Detta innebar att hon skötte all detaljplanering av samtliga arrangemang som gick utanför det ordinarie biografprogrammet. Det kändes fantastiskt tryggt att lämna över affärer till Lena då man visste att kunden skulle bli väl omhändertagen, hon är professionell och serviceminded och såg alltid till att tillgodose kundens behov (ofta innan kunden själv visste att de fanns). Det var alltid tydligt och bra ordning kring arrangemangen där samtliga som var

involverade fick sina uppgifter från Lena. Att vara en visionär och ta fram stora koncept samt ha ett öga för detaljer och sedan dessutom se till att alla de praktiska delarna fungerar är verkligen unikt och något som Lena behärskar till fullo! "

 

Karin Bissmarck, Innesälj-/kvalitetsansvarig Konferens & Event, SF Bio.

Homestyling

 

"Lena gjorde ett fantastiskt jobb med min lägenhet! Luftighet och en modern stil trollades fram ur mitt övermöblerade kaos, samtidigt som känslan av att det var jag som bodde där stannade kvar.

Jag rekommenderar varmt Lena - hon kommer att lyfta fram det bästa hos din bostad."

 

Eva på Erstagatan

Homestaging

 

Mäklaren vi anlitade tipsade oss om att styla lägenheten före fotografering och visning, hon rekommenderade Harmoniska Hem & Trädgårdar som utförare. Detta skulle visa sig vara ett lyckokast. Den trevliga och kunniga stylisten Lena förvandlade den tomma och kalla lägenheten till en varm och mysig hemmiljö, vilket även den duktiga fotografen utnyttjade till fullo. Ett gott samarbete mellan samtliga inblandade ledde till ett ypperligt slutresultat.

Jag rekommenderar Harmoniska Hem & Trädgårdar till alla som vill uppnå en lyckad bostadsförsäljning!

 

E. Östberg

Homestaging

 

Vi är jätte nöjda med Harmoniska Hem & Trädgårdar som stylade vår lägenhet på Södermalm inför försäljning! Vi blev mer än nöjda med resultatet! Lena var förutom professionell i sitt arbete väldigt trevlig och tillmötesgående! Vi rekommenderar företaget och henne varmt!

 

Marie Stjärnkrona

Harmoniska Hem & Trädgårdar

 

Menyer: Start Tjänster Om oss Priser Portfolio Inspiration Referenser Kontakt

Copyright 2013 © Webbyrå Webbkreativ.se >>