Om

OM OSS

Harmoniska Hem & Trädgårdar finns på Värmdö och drivs av diplomerade trädgårdsdesignern och stylisten, Lena Afzelius Bergqvist. Lena har ett mångårigt och gediget intresse av design, inredning och arkitektur som länge varit tongivande i livet.

 

En livsstil med mycket självstudier, designarbete och anläggning på fritiden har nu kompletterats med en diplomutbildning hos trädgårdsdesignern Annika Zetterman samt hos Inredningsakademin. Lenas styrka ligger i förmågan att se hur en yta kan användas och optimeras samt i den genuina viljan att hjälpa till med problemlösning och ge bra service.

Boka En Konsultation

Hos mig kan du boka ett första kostnadsfritt möte. Vi erbjuder både design av trädgårdar, uteplatser och hem. Det kan röra sig om mindre och större projekt, tips om förbättringar eller hela trädgårdar. Vid den första konsultationen får du möjlighet att ställa frågor och vi går igenom de möjligheter som finns för att utveckla ditt hem eller din trädgård. Utifrån det gör vi förslag på en tidsplan tillsammans och ser vilka delar av designarbetet som ni kan göra själva eller via oss. Boka

Harmoniska Hem & Trädgårdar

 

Menyer: Start Tjänster Om oss Priser Portfolio Inspiration Referenser Kontakt

Copyright 2013 © Webbyrå Webbkreativ.se >>