Huddinge

Huddinge Efter

Förslaget från Harmoniska Hem & Trädgårdar består av en nedsänkt terrass med gott om plats för umgänge i en skyddad solfälla samt grönska som kräver en minimal arbetsinsats.

 

Ca 7 meter ut från befintlig terrass grävs backen ur för att göra plats för den kompletterande, nedsänkta terrassen om 7x6 meter. I kanten mot den övre trädgården byggs en trappa samt en fast bänk om 4m med förvaring och avställningsyta.

På den nya terrassen om dryga 40kvm finns plats för såväl dusch som jacuzzi och solsängar eller matmöbler. På den gamla terrassens skuggiga hörn finns plats för ett förråd om 1x2m som ger 4 kubikmeter, vilket räcker till förvaring av hopfällbara utemöbler. Med denna planering finns det även plats för en liten bastu på samma mått, 1x2m!

 

De häckar som finns längs tomtens västra och norra gräns tas bort och ersätts av ett modernt platsbyggt staket i lärk med en ny grind mot allmänningen. Den östra häcken av thuja bevaras, de bärbuskar samt syrenen som ska sparas flyttas upp i solen på västra kanten och rhododendronbusken flyttas till nordöstra hörnet av tomten. Gräsmattan tas bort och ersätts av marktäckare för att minimera arbetet.

 

För att begränsa insynen planteras snabbväxande klätterväxter mot staketet på strategiska platser samt härligt rasslande, vintergrön bambu i tre stora krukor som ställs på norra sidan om jacuzzin.

 

 

Huddinge

Familjen önskar sig en modern trädgård där de har plats för umgänge i solen från morgon till kväll. De vill ha minimalt med underhållsarbete och om möjligt minimalt med besök av getingar. Drömmar om bastu och bad kommer också fram...

 

Harmoniska Hem & Trädgårdar

 

Menyer: Start Tjänster Om oss Priser Portfolio Inspiration Referenser Kontakt

Copyright 2013 © Webbyrå Webbkreativ.se >>